SKS Germany official supplier wielerploeg Alpecin-Fenix

Sundern, 20 januari 2022 – SKS Germany is toegetreden als supply sponsor van wielerploeg Alpecin-Fenix, met kopstukken als Mathieu van der Poel, Jasper Philipsen en Tim Merlier. Met dit sponsorschap ondersteunt SKS Germany de top én de breedte van de wielrensport. Want ook de mountainbike-, cyclocross- en elite-wielerploeg van Alpecin-Fenix worden door SKS Germany extra stevig in het zadel geholpen.

Frederik Reichert

Exportmanager SKS Germany Frederik Reichert: “De Alpecin-Fenix ploeg heeft ambitieuze doelstellingen en het talent en de organisatie aan boord om deze waar te maken. Hun successen zijn niet toevallig, maar het gevolg van steeds dichter naar perfectie groeien. Wij ondersteunen hen daar graag bij, met made in Germany-fietsaccessoires die de renners nog beter laten trainen en presteren. Op exact de juiste bandendruk, met de bescherming van lichtgewicht spatborden en met andere comfortabele accessoires.”

Sterke match

Team Alpecin-Fenix geeft aan blij te zijn om een kwalitatief merk als SKS Germany aan boord te hebben als product supplier. “Net als SKS Germany streven wij steeds naar innovatie en kwaliteit, waardoor dit een sterke match is. SKS Germany bestaat 100 jaar en blijft steeds vernieuwend, belangrijk in een sport die technisch zeer snel evolueert en bij een team dat op technisch vlak een pioniersrol wil vervullen.”

Top voor top

Frederik Reichert: “Wij laten de profrenners van Alpecin-Fenix ook graag nieuwe producten van SKS Germany testen, nog voor deze op de markt komen. We maken zo gebruik van hun kennis en ervaring in de praktijk. Dat doen we al met een aantal andere profteams die we sponsoren. Zo ontstaat een ‘top-voor-toprelatie’ waar beide partijen de vruchten van plukken.”

Talent ontwikkelen

“Er is in het team van Alpecin-Fenix een mooie parallel te zien met ons bedrijf, dat vorig jaar haar 100-jarig jubileum vierde. Ook SKS Germany heeft hoge ambities en ontwikkelt jong en creatief talent tot professionele medewerkers die het verschil kunnen maken. In combinatie met onze made in Germany-strategie en directe levering aan de professionele vakhandel levert dat vrijwel elk jaar weer een omzetrecord op, tot 87 miljoen euro in 2021”, aldus Reichert.