Wie de Sockeloen past trekt ze aan zijn voeten

Jasper Ockeloen heeft naast zijn carrière als wielrenner voor het Parkhotel team nog een professie die hij beoefend. Sockeloen is een website die wielersokken verkoopt die ook mede door hem mee verbetert en ontwikkeld zijn. Gemaakt in Italië en door heel Europa verzonden zo je dat zou willen. Offroadbikers.eu heeft een lange duur test gedaan met deze sokken en 6 maanden vrijwel niets anders gedragen aan hun voeten.

Alsof je een kunstwerkje rond je enkels hebt. De fantastisch uitziende, fijne weefstructuur heeft een ongeëvenaarde uitstraling”

fietssok-red-camo-special-editionfietssok-lucky-socks-white-silver

De laatste nieuwe snufjes worden bij de productie toegepast, de laatste nieuwe mode details meegenomen in de modellen. Met Sockeloen blijf je altijd mooi in de schoen zitten, je voeten hebben een niet merkbare bekleding. Getest zijn door ons de meest verkochte modellen en het mag gezegd worden, wat zitten ze heerlijk onmerkbaar aan mijn voeten. Je wil als mountainbiker of wielrenner geen knellende sokken, geen slobberende sokken. Gewoon stijlvol niet voelbaar aanwezig is wat je wil.

De kwaliteit staat buiten kijf van dit goede product. Mooie en goede stoffen die op de goede manier om je voeten zitten. Geen naden op rare plaatsen en wat vooral opviel was de warmte die we hadden gedurende koude dagen. Vocht word erg snel afgevoerd. Belangrijk detail is dat ook na wassen de sokken erg goed van vorm en draagcomfort blijven. Geen pilling van de stof, ook de witte sokken gaan na een modderbad goed schoon.

Wat let je om deze sokken te bestellen en ook uit te testen www.sockeloen.nl daar mag je heen om zelf te zien wat Sockeloen je te bieden heeft. Offroadbikers.eu was alvast zeer tevreden over deze top sokken.