Team voorstelling Merida-Wallonie

Een mooi en goed georganiseerd team uit de Benelux is het Franstalig georiënteerde Merida-Wallonie. Een mooi budget vanuit de FCWB Federation Cycliste Wallonie Bruxelles. Goede basis om 7 bikers te laten doen waar ze goed in zijn. De marathon en XC worden met dit team goed bestreken. Klinkende namen ook die vooral uit het Franstalige bikers aanbod komen in België.

Sebastian Carabin en Alice Pirard zijn de belangrijkste gezichten, mooie resultaten de jongste jaren en er zit nog steeds groeimarge in. Ook nu in 2017 worden er al weer goede resultaten geboekt. Veelvuldig contact gehad met Sebastien en daar spreekt een tomeloze energie uit. Sebastien en Alice gaan allebei de strijd aan tijdens de Cape-Epic in Zuid-Africa.

Met Emeline Detilleux, Pierre de Froidmont, Arne Janssens, Laurenz Rex en Clement Horny is er van onderaf genoeg talent om dit team een mooi jaar te geven. Deze jonge bikers kunnen zich mooi optrekken aan de resultaten en ervaring van Sebastien en Alice.

Goede begeleiding en een strak wedstrijd schema wat al geheel bekend is voor dit jaar. Jongeren laten groeien naar een goed niveau zonder er al heel veel druk op te zetten. Ziedaar het succes van dit team. De samenwerking met Merida als fietsen leverancier is er inmiddels een van vele jaren, hierin spreekt vertrouwen voor het team. Ook de andere sponsoren zijn al lange tijd aan dit team verbonden.

Merida-Wallonie en haar bikers, medewerkers en sponsoren. Wij wensen u een zeer succesvol 2017 toe.