Teamvoorstelling MTB Team Newcomm IT Klaucke

Donderdagavond was de teampresentatie van het MTB Team Newcomm IT Klaucke bij de Rabobank in Assen. De renners werden door presentatrice Karin Mulder voorgesteld aan de aanwezige toeschouwers. Dat in de bovenste helft van Nederland het mountainbiken heel goed leeft is inmiddels wel duidelijk. Er is veel actie met betrekking tot wedstrijden en teams. OA TV Drenthe besteed relatief veel aandacht aan het mountainbiken en dat is merkbaar. Een zeer goede ontwikkeling voor deze mooie sport.

Karin Mulder die de presentatie aan elkaar praat.

Thom Bonder en Anne-Mark van der Vlag als eliterijders, Richard Feiken en René Benthem bij de amateurs, Onno Reijnhout en Roland Lamein als Masters en Robert Beute en Raimond van der Boom, beiden onderdeel uitmakend van het team als duathleten. Laatstgenoemde kon helaas niet aanwezig zijn in verband met een uitzending voor zijn werk naar Mali.  Allen werden door Karin Mulder aan een interview onderworpen en ook de hoofdsponsors (Klaucke Tweewielerhuis, Newcomm IT en Bureau DRP), kwamen aan het woord.  Na een uitleg over de stichting Energy4all (voor ondersteuning kinderen met een stofwisselingsziekte), het goede doel, waar het team zich voor in zet, werd er nog een cheque overhandigd door de Rabobank. Naast deze gift stelde de Bank ook  hun gebouw ter beschikking voor de presentatie! Hier voor onze dank!

Het team met teambike is er klaar voor.

Het team bestaat uit vier Nederlands Kampioenen (Thom Bonder, Richard Feiken, Robert Beute en Raimond van der Boom) welke op deze avond ook nog even in het zonnetje werden gezet. Op de vraag waarom alleen Richard in een rood-wit-blauw shirt rijdt: Thom is kampioen geworden bij de beloften maar rijdt komend jaar bij de elite en mag dan niet in zijn kampioens shirt starten. Alle sponsoren kregen aan het eind van de avond een bedankje en alle andere aanwezigen gingen met een reep en bidon van W cup naar huis! Het geheel werd afgewisseld en ondersteund met film en fotomateriaal! Al met al een geslaagde avond.

Fotocredits: Dany Brix fotografie