The “American Eagle Atlanta 2.0 Team Edition” finally landed on solid ground

Bart Brentjens, synoniem voor een Olympisch kampioen, synoniem vanaf heden met American Eagle. Henk Schipper, synoniem met veel ervaring in de carbon wereld en een zeer goede vriend van Bart Brentjens. Zie daar, een samenwerking om van te smullen.

American Eagle Atlanta 2.0 Team Edition is dat niet een verbeterde versie van een eerdere versie ? ja natuurlijk. De foto’s beloven wat Bart en Henk uit hebben gewerkt tot hun eerste loot aan de AE boom. Maanden van hard werken , bedenken, vorm geven en kleuren uitzoeken. testwerk doen, en weer een nieuwe bouwen tot het gewenste resultaat is bereikt. Dit is wat Bart en Henk vanaf heden ook doen, fietsen bouwen vanuit een wedstrijd sport. Top volbloed carbon frame’s, uiteraard aan de tand gevoeld door de top rijders van het UCI team waar Bart manager van is.

Oordeel zelf, zijn ze geslaagd of niet ? Didier Bats, David Nordemann en Grant Ferguson zijn de eerste bikers van het CST-Sandd-American Eagle mountainbike team die de bike tot op het bot testen en rijden tijdens de eerste Worldcup in Nove Mesto.

Komend weekend in Albstadt bij de tweede Worldcup ronde heeft Offroadbikers.eu de gelegenheid om zelf aan het frame te ruiken, voelen en kwikken hoe de eerste loot aan de stam is geworden. Voor nu is zeker de uitstraling er al een om je vingers bij af te likken.

Fotocredits voor alle foto’s Irmo Keizer en tevens huisfotograaf van het team van Olympisch kampioen Bart Brentjens.