Twee maal podium voor Kyro Geurts in dit weekend

Mountainbiker Kyro Geurts die onder de vlag van Reza Hormes-Ravestijn traint heeft dit afgelopen weekend twee maal eem podium gereden in Nationale goed bezette crossen. In Rhenen was het gisteren raak met een tweede plaats en vandaag doet hij het met een derde plaats nog eens dunnetjes over in Valkenswaard.

In de winter is het natuurlijk vrijwel normaal om ook CX wedstrijden te rijden, zeker als je traint onder Reza Hormes-Ravestijn die altijd heeft gecrosst en op een zeer hoog niveau. Leren wat het is om te crossen zit wel snor en Kyro is gretig om dat ook te laten zien in de wedstrijden. In Rhenen heeft hij vanaf het begin aan weg gelegen en in de achterhoede is er een renner terug gekomen die hem in de laatste ronde verslaat in de sprint. Een wat zure tweede plaats maar heel erg dik verdiend.

Dan vandaag in de nationale wedstrijd van Valkenswaard, hieronder zijn verhaal,

Ik had bijgeschreven dus moest ik achteraan starten. Het parcours was mooi en technisch wat mij goed lag. Ik had een hele goede start waarna ik als 4e de eerste ronde door kwam. Vlak na start finish zette de latere winnaar aan en ik ging er achter aan, helaas kon ik hem niet volgen en heb ik de hele wedstrijd voor positie 2 gereden. Luca Vreeswijk en ik reden goed samen en daardoor hielden wij het gaatje naar achteren groot genoeg. Helaas heb ik Luca in de sprint moeten laten gaan maar ben zeker tevreden over deze wedstrijd en dit weekend met twee podium plaatsen