Tweede plaats voor Hielke Elferink in eerste etappe Vaude Trans Schwarzwald

Hielke Elferink is de Vaude Trans Schwarzwald goed begonnen vandaag. Een tweede plaats in de eerste etappe is haar deel. Elisabeth Brandau wint deze etappe met een voorsprong van 2 minuten en 16 seconden.

Mijn start was goed, voor het eerst een keer, daarna kreeg ik het wel lastig en moest ik even herstellen. Toen kwam Elisabeth Brandau voorbij en ben ik mijn eigen tempo gaan rijden. Benen explodeerden bijna 😉 hehe
Toen wel wat verloren. Daarna ging t weer beter. In de trails kon ik de derde afschudden, een wegrenster die vooral bergop sterk was.
Op t einde 2min16 op lisa

Hielke Elferink Vaude dag 1

Toch weer een zeer mooie prestatie van de Nederlandse die inmiddels haar domicilie in Zwitserland heeft. Marathons en meerdaagsen rijden is iets waar ze toch zeer sterk in is getuige de uitslagen van dit jaar.