Vanwege drukte niet aanwezig geweest

Beste volgers en fans,

 

 

Vanwege drukte in zowel ons prive leven als in ons zakelijke en werkende leven hebben we veel verstek moeten laten gaan de laatste maanden.

Jezelf in 2 delen gaat helaas niet en door het vele werken was er ook niet echt de behoefte om op pad te gaan onder de huidige Corona regels. Het is al niet makkelijk en het wordt ook niet altijd op prijs gesteld dat je overal maar heen gaat en bent in deze tijd. Ook voor ons is het niet makkelijk daar we in ons dagelijkse werk elke dag te maken hebben met de strenge regels die in Nederland en België gelden.

Een ding zijn we wel blijven doen in de weekenden en dat is ook waar onze eigen roots liggen, op de mountainbike route’s rijden en heerlijk buiten op de fiets zitten. Aanstaande Zondag 11 oktober geven we in ieder geval acte de presence op het parcours van RTC Buitenlust in Helmond. De club en haar vele vrijwilligers hebben het dan toch aangedurfd om hun “Jos van der Vleuten Cross” door te laten gaan. Een restrictie is er echter “geen publiek mag er aanwezig zijn en maar 1 begeleider per jeugd renner”. Aangezien het jeugd veldrijden en mountainbiken ons na aan het hart ligt gaan we ons inzetten om te zorgen dat u van deze wedstrijd zo min mogelijk mist.

Uiteraard gaan wij dit geheel volgens de nu geldende regels doen en zoals dat zo mooi heet Corona proof.

 

Crew Offroadbikers.eu