Volcat Bttt in Spanje is revanche voor Hans Becking die de laatste etappe wint

De derde dag van de Volcatt Btt in Spanje heeft dan eindelijk gebracht wat Hans Becking graag wilde, de felbegeerde overwinning in een etappe. Twee dagen die niet liepen zoals Hans graag wilde, nu is de toon gezet voor de rest van het seizoen. Winnen is het mooiste wat er is en de bevestiging van je goede vorm. De etappe overwinning brengt hem ook genoeg punten om de 4e plaats in het eindklassement op te eisen.

Bart de Vocht heeft met een vierde plaats in de afsluitende etappe een mooie wedstrijd afgesloten. In het eindklassement is Bart nu op de 2e plaats geëindigd wat een zeer mooi resultaat is voor de Scott-Goeman biker. Ook Bart weet nu dat zijn vorm richting optimaal aan gaat zitten.

Thom Bonder heeft ook deze laatste etappe een goede draai aan zijn vorm gegeven. De 17e plaats in de etappe, hard voor moeten werken maar wel resultaat. De 23e plaats in het eindklassement is Thom zijn deel. Het zit er voor de komende wedstrijden zeker in voor de Mijn Bad-Liv-Giant Biker.

Remco Smits die onfortuinlijk was en een harde valpartij meemaakte in de tweede etappe is dan toch gestart tijdens de derde etappe. De 101e plaats was alles wat de dik ingepakte Remco er uit kon halen. Chapeau voor je doorzettings-vermogen dat is erg belangrijk. 66e in de einduitslag voor Remco.

Op onderstaande link vind u de uitslagen;

http://www.volcatbtt.com/en/2018/volcat–105/results