Voorstelling Reysport-Olympia Racing team

In 2020 zal het nieuwe Reysport-Olympia Racing team zijn intrede in de mountainbike wereld doen. Het team, bestaande uit 3 renners, zal zich focussen op cross country en cross country eliminator wedstrijden. Het doel van dit team is om onze renners in rust en vertrouwde omgeving op en naast wedstrijden te begeleiden. De meeste renners willen hun dromen najagen richting de top, maar combineren naast sport ook studie en werk. Deze combinatie wordt, met het stijgende niveau, steeds lastiger. Wij weten dan ook als geen ander dat het enorm fijn is om in je eigen vertrouwde omgeving te zijn en je zo te kunnen voorbereiden.

Joppe, Didi en Kim

Hoe kleiner de groep, hoe meer je op elkaar aangewezen bent en hoe beter je elkaar leert vertrouwen. De band die de renners met elkaar opbouwen is dan ook van groot belang om elkaar te helpen naar een hoger niveau. Samen sta je immers sterker. Onze renners, Kim Bodemann, Joppe en Didi de Vries, zullen ondersteund worden door 3 top sponsors. Peter Dierickx van Bike Brands levert ons de beste Olympia fietsen. Zo zullen Kim en Joppe te zien zijn op de Olympia F1-X fully afgemonteerd met Sram AXS. Didi zal rond racen op de Olympia F1 hardtail ook afgemonteerd met Sram AXS.

Reysport Cyclewear zal ons voorzien van de nieuwste, mooiste kledingpakketten. Met de nieuwste stofjes en de nieuwste zemen zullen wij dan ook tester zijn voor de nieuwe kleding modellen van 2021! Cuore Wheels zorgt ervoor dat wij niet alleen op de gaafste, maar ook hele lichte wielen kunnen rondrijden. Deze wielen zijn super stijf en erg licht! Bovendien maken ze de fietsen echt compleet. We hebben bewust gekozen om voor het eerste jaar alles klein te houden. We wilden als team klein beginnen om zo komende jaren mooi uit te groeien tot een volwaardig team met meer sponsoren. Voor nu zijn we al super blij met wat we hebben bereikt voor komend seizoen. Wij, als team, kijken enorm uit naar het nieuwe jaar! De renners hebben super veel zin om aan de slag te gaan in het nieuwe tenue en de nieuwe racemonsters uit te testen!