Wachtebeke is een mooie overwinning voor Denise Betsema en Marlux-Bingoal

Marlux-Bingoal cyclingteam heeft met Denise Betsema toch dat goudhaantje in huis gehaald. Het EK in Rosmalen was goed voor een contract bij Marlux-Bingoal en nu na 3 weken lost Denise haar belofte al in. De grote overwinning in Wachtebeke voor Denise en dat nog wel voor Alice Maria Arzuffi en Annemarie Worst de Europees Kampioene.

Fotocredits Geert Nachtergaele

Een mooie wedstrijd dus waar de Nederlandse vrouwen schitterden. Denise Betsema is het zoveelste Nederlandse talent in Belgische dienst die het zeer goed doet. Met haar roots in het mountainbiken is ze net als Annemarie Worst inmiddels elke week de smaakmaker in de wedstrijd.

Natuurlijk Heeft Denise in Zwitserland al laten zien wat ze in haar mars heeft. Nu in Wachtebeke met een deelnemersveld waar ook de grote vrouwen uit de cross bij zijn heeft ze echt haar potentieel laten zien. Dat ze nog steeds op haar Trek fietsen rondrijdt geeft ook aan dat ze sneller fietst dan de monteurs haar kunnen leveren. Hopelijk voor het team dat ze snel op de Ridley fietsen van start kan gaan.

Ook vandaag tijdens de WC cross van Koksijde zal Denise aktief zijn, hopelijk met een goed resultaat. De start positie voor haar is weer een stuk beter en dan kan ze vanaf het begin in de wedstrijd mee strijden voor de overwinning. Nederland boven en dat vooral bij de vrouwen die elke week attractieve wedstrijden laten zien.