Weer een dubbel voor Pauliena Rooijakkers in de strandrace’s

Pauliena Rooijakkers reed afgelopen weekend weer een dubbele overwinning bij elkaar in de strandrace’s. Met op zaterdag de strandrace van Katwijk waar ze solo aankomt bij de vrouwen. Gisteren de strandrace Den Helder-Petten-Den Helder waar ze Nina Kessler naar de tweede plaats verwijst.

paulienanina

 

Pauliena Rooijakkers is momenteel vrijwel onklopbaar bij de vrouwen in de diverse strandrace’s, de overwinningen worden schijnbaar met gemak aan elkaar geregen. De wedstrijd in Katwijk was een solo overwinning voor Nina Kessler en de derde plaats voor mede team genootje Celine van Houtum.

De tweede wedstrijd van de topcompetitie was Den helder-Petten-Den Helder, ook hier gaat Pauliena weer in de slag met Nina Kessler en komt als eerste over de finish. De hele wedstrijd hebben deze twee hardrijdsters samen gereden en in de laatste los zand strook is het Pauliena die Nina los weet te werken en wint. In de topcompetitie staat Pauliena ook aan de leiding in de tussenstand. 6 wedstrijden heeft de Brabantse nu reeds gewonnen, wie stopt haar zegereeks ?

topcompetitieFotocredits Martin Pieterse