Westland Wil Vooruit offroad team is klaar voor het mtb seizoen

Westland Wil Vooruit is een club met een rijke historie op de weg maar inmiddels ook in het Offroad gebeuren waaronder mountainbiken en cycle crossen. Een bloeiende jeugd in alle 7 categorieén die opgevolgd worden door de nieuwelingen, junioren en verder. Een mooie grote groep mountainbikers is afgelopen weekend in Oldebroek al van start gegaan en komende Zondag is ook voor hun Berlicum “the place to be”. Afgelopen Maandag avond was de voorstelling van de hele club, natuurlijk ook de Offroad sectie die voor ons van belang was.

Fotocredits Martin de Graaf

Jeffrey van den Berghen is een van de initiatief nemers van deze club binnen hun eigen club. Proberen om zijn meiden en jongens een stukje rust en begeleiding te geven tijdens de wedstrijden is een groot goed voor Jeffrey. Technische hulp en verzorging neemt voor veel bikers al een klein stukje stress tijdens de wedstrijden weg, weten dat je back up hebt geeft rust. Jeffrey zorgt daar met zijn team voor.

Als beloning zijn ze erg tevreden met mooie uitslagen en die gaan er ook dit jaar weer komen. De Nederlandse en Benelux wedstrijden staan boven aan de lijst, in de LJC toernooien komen steevast podium plaatsen naar boven. Talent is er genoeg, binnen de club Westland Wil Vooruit gaat dat op deze manier erkenning krijgen. Een belangrijk gegeven binnen de ploeg is veel plezier in je sport en vooral in het mountainbiken. Lachen zit in dit team ingebakken.