Winst voor Milan Vader in U23 HC wedstrijd van Banyoles in Spanje

In Banyoles in Spanje was het dit weekend een wedstrijd voor de HC die door Nederlandse mountainbikers werd bezocht. Het betrof in dit geval een wedstrijd uit de Copa Catalana cup.In een sterk deelnemers veld is het Milan Vader die gelijk zijn eerste U23 wedstrijd wint.

De wedstrijd die gedomineerd werd door de Franse rijders van het BH-Suntour -KMC team met Victor Koretzky die de winst naar zich toe trekt. Jordan Sarrou wordt tweede en Carlos Coloma wordt derde. Milan Vader die in de algemene rangschikking een 13e plaats opeist en als eerste U23 over de finish komt. Gelijk al een klap er op geven in je eerste wedstrijd. Doelen stellen en realiseren, doe het maar en pak die eerste plek. Mooi resultaat voor de jonge Zeeuw van het Watersley Race+Dev team. Milan Vader eerste, Daniél Thibault  van Veloroc BMC tweede en Joshua Dubau van Team Sunn derde. Knap en sterk podium bij de U23 in Banyoles.

Ook Belgisch biker Jens Schuermans doet het zeer goed in deze wedstrijd, een 8e plaats is zijn deel wat in deze wedstrijd een zeer goed resultaat is. Jens zit dan op schema wat zijn voorbereiding betreft en kan al met een gerust hart terug zien op een geslaagde wedstrijd.