Wout Alleman moet op zoek naar nieuw team

 

Italië dat al veel heeft moeten verduren de laatste maanden heeft nu ook in de Fietswereld te kampen met financiële problemen.

De eerste tekenen zijn al voelbaar voor de Belgische mountainbiker Wout Alleman. Wout kan om gaan zien naar een ander team omdat zijn team aan heeft gegeven de verplichtingen niet meer na te kunnen komen. Het Elios Factory Team ging al niet erg lekker daar net voor de crisis ook de fietsen al niet geleverd waren en er wedstrijden gecanceled moesten worden in Griekenland en Lanzarote.

Wout heeft de afgelopen winter een operatie ondergaan aan zijn liesslagader bij Govert Schep in Eindhoven. Dat deze erg goed gelukt is geven de testen die Wout heeft ondergaan al aan. Wout die een begenadigd klimmer is in de mountainbike wereld had zijn vizier helemaal op 2020 staan. Dat dit door de Corona crisis nu volledig in het honderd loopt is iets wat je niet kon bedenken aan de vooravond van dit seizoen.

Als er op enige manier ook vanuit Nederland voor de resterende tijd in 2020 een fabrikant of team is die Wout uit de brand kan dan is dat meer dan welkom.