XLC 3 Nations cup Solingen Masters en Amateurs

De Masters en Amateurs hebben inmiddels het parcours in bezit genomen. 4 klassen die in 3 wedstrijden worden gepropt. De Masters 2-4 hebben 1 uitslag maar werden wel apart gehuldigd. De Amateurs kennen ze in Duitsland niet en de 12 die er waren werden niet op nummer opgeroepen. Gewoon aan de start en gaan.

Sebastian Mordmüller

Bij de masters 1 zijn het de gevestigde namen die het mooi weer maken. Sebastian Mordmuller wint de wedstrijd voor Jimmy Tielens die tweede wordt. Jef Bertels is derde, Samuel Rosenkranz vierde. Gijs Derksen is de vijfde op het podium die helaas niet meer aanwezig was.

De Masters 2 hebben met Kurt Tempst en Gerrit Delfosse twee bikers die altijd aan elkaar gewaagd zijn. Deze keer is het Kurt Tempst die de overwinning naar zich toe trekt. Gerrit Delfosse tweede. Sven Pieper derde en John Soenen vierde. Stijn Boeck is de vijfde op het podium.

De Masters 3 hebben in Ronny Geerts de te kloppen biker die dan ook de wedstrijd wint. Tweede is Claude Dervaux. De uitslag moesten we even uit de andere uitslag destilleren en hing niet compleet op het bord. Onze excuses.

12 Amateurs gingen de strijd aan, erg weinig als je het ons vraagt en dat geluid hoor ik ook terug van de rijders zelf in deze categorie. Toch 12 gemotiveerde bikers aan de start die er een harde strijd van hebben gemaakt. Max de Jong pakt de overwinning voor Wim Mertens die tweede wordt. Stef Houdmeyers is derde en vierde Yannick Runhart. Vijfde tenslotte is Roy Peters.