Zeelands roem Mick van Dijke 3e in de eerste Junior Worls series Marseille

Met een derde plaats kan Stappenbelt-Specialized met gepaste trots afscheid nemen van Marseille. Zeelands roem Mick van Dijke staat met opgeheven hoofd op het podium en neemt de derde plaats in beslag. Alhoewel de voorbereiding niet helemaal optimaal was is dit echt een super goede opsteker. Een Nederlandse Junior die met de wereldtop mee rijd, ook voor de overwinning. Mick aan het woord over zijn race in Marseille.

Vandaag Junior world series gereden in Marseille.
Door een zware val eergisteren niet helemaal optimaal voorbereid.
Een vbal van een drop van 1.5 meter hoogte was wel behoorlijk minder.
Vandaag heel de wedstrijd op plek 2 gereden kort achter de 1e
De laatste ronden dichtte een zeer goede junior Alexandre Balmer het gat door een foutje van mij op de technische omloop.
In mijn poging hem er proberen af te rijden kwam ik nog heel erg dicht in de buurt van nummer 1. In de laatste meters van de wedstrijd maakte ik opnieuw een fout en werd daarbij gepasseerd door Balmer. De derde plaats was nu mijn deel in deze zware technische wedstrijd. Meegestreden voor plaats 1 en op plaats 3 eindigen, dit smaakt naar heel veel meer”
Tweelingbroer en maatje van Mick van Dijke is Nederlands kampioen Tim van Dijke. Tim die van een vervelende blessure terugkomt scoort een 9e plaats in deze wedstrijd.
Gisteren ben ik 9e geworden in Marseille, na een zeer goeie start als eerste het veld in. Daarna steeds wat plekjes moeten toegeven, maar niet verwacht dat ik na mijn blessure zo snel weer een top tien notering zou pakken in een Junior World series.