Zeventiende plaats voor Annemarie Worst in U23 Worldcup Albstadt

Dat het ook s’morgens om 9 uur al zo warm zou zijn was een beetje verwacht. Toch valt die warme deken ook over de U23 vrouwen wedstrijd heen. Annemarie, Didi en Kiki hadden de zware taak om daar doorheen te fietsen.

Vanuit het vertrek kan Annemarie Worst in ieder geval in de startloop goed mee komen. De eerste doorkomst laat echter al zien dat de benen niet zijn hoe ze die graag gewild had. Combinatie van parcours, warmte en een mindere dag zorgt er voor dat ze uiteindelijk op de 17e plaats finisht.

Didi de Vries kan hoe verder de wedstrijd vordert in een goed ritme komen en ze gaat op jacht naar een mooie plek om haar goede dag gestalte te geven. De 42e plaats is haar deel, het zegt voor velen niet veel maar voor Didi betekent het een goed gevoel over vandaag. De weg terug naar de top is weer een stukje beter vorm gegeven.

Kiki van Asselt heeft op de 52e plaats niet helemaal wat ze had verwacht vandaag. In het begin zat ze er best goed bij maar langzaam aan zakte ze naar achteren. We hebben Kiki verder niet meer gesproken over haar wedstrijd.