Zwiep -Trek mountainbike cup 16-17 April

Beste bikers,een oproep van Tom Hoekman en de organisatie van deze mooie wedstrijd die 16-17 April plaats vind. Schrijf in omdat zonder bikers deze wedstrijd niet zo mooi is als met veel bikers aan de start. Tot nu toe zijn er te weinig inschrijvingen om ook voor de organisatie een fijne wedstrijd te hebben.

 

Spectaculair weekend Mountainbike vereniging Het Twentse Ros.

Op 16 & 17 april wordt recreatiegebied ‘t Hulsbeek wederom omgetoverd tot mountainbikepark ’t Hulsbeek!

Zwiep-Trek MTB CUP
Op zaterdag 16 april worden de landelijke jeugd mountainbike wedstrijden (LJC) verreden. LJC is hét platform voor ambitieuze jonge mountainbikers tussen 8 en 14 jaar om hun talent te tonen en om zich te meten met alle sportieve leeftijdgenoten uit heel Nederland.
Gedurende de gehele dag strijden jeugdrenners van verschillende leeftijden tegen elkaar. De dag begint om 10:30 uur met de start van categorie 1.

Zondag 17 april starten wij om 09:00 uur met de funklasse. Elke fanatieke mountainbiker vanaf 15 jaar kan deelnemen. Voor de dames is er een aparte wedstrijd. Gezien het feit dat er in Twente veel fanatieke mountainbikers actief zijn, zal de animo voor dit spectaculaire evenement groot zijn. Schrijf je dus nu in!
Vanaf 10:30 uur zullen de verschillende licentie categorieën verreden worden.
Tot ziens op 16 & 17 april op ’t Hulsbeek!

PS: Kamperen op de parkeerplaatsen van recreatiepark het Hulsbeek is niet toegestaan, voor overnachtingen kunt u terecht bij een van de omliggende campings of o.a. bij hotel Erve Hulsbeek.